fbpx
Політика

Юлія Тимошенко: Я планую балотуватися в президенти

Колишній прем’єр-міністр України, відомий в Європі політик Юлія Тимошенко все-таки планує балотуватися на пост глави держави.

 Тема президентських виборів є в Україні широко обговорювана, а одним з головних питань, без сумніву, є участь в них Юлії Тимошенко. З посиланням на «Інтерфакс-Україна» повідомляється, що під час прес-конференції в четвер Юлія Тимошенко, шодо своєї участі в майбутніх виборах, заявила наступне: «Так, я планую балотуватися».

 Повідомляється, що Юлія Тимошенко має намір на з’їзді партії "Батьківщина", який запланований на 29 березня, звернутися до делегатів з проханням висунути її кандидатом у президенти.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Нагадаємо, що позачергові президентські вибори заплановані в Україні на 25 травня, а термін подачі документів для реєстрації кандидатів завершується 4 квітня. У даний момент ЦВК зареєструвала як кандидата на пост глави держави колишнього першого заступника Генерального прокурора України Рената Кузьміна.

 Також повідомлялося, що про свій намір брати участь у президентських виборах раніше заявляли Михайло Добкін, Сергій Тігіпко, Вадим Рабинович, Юрій Бойко.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 У ЗМІ наводилася заява лідера партії «УДАР» Віталія Кличка, який повідомив, що він не має наміру відмовлятися від участі у виборчій кампанії. Крім того, Віталій Кличко не виключає, що підтримає кандидатуру Петра Порошенка у другому турі президентських виборів.

 Крім того, документи на реєстрацію в ЦВК має намір подати відомий громадський діяч Ольга Богомолець.

Читайте також: