Віктор Янукович виступить у Ростові-на-Дону 28 березня, – ЗМІ

Ряд видань, як російських, так і українських, повідомляють про те, що в п’ятницю, 28 березня, в російському Ростові-на-Дону відбудеться чергова прес-конференція усуненого від влади президента України Віктора Януковича. Відзначимо, що якщо прес-конференція дійсно відбудеться, то це буде вже третій публічний виступ Віктора Януковича після його від’їзду з України.

 На цю хвилину немає повідомлень ні про час виступу Віктора Януковича, ні про те, про що він планує говорити.

 Нагадаємо, що президент України Віктор Янукович був відсторонений від влади. Янукович змушений був залишити Україну, і після цього двічі, 23 лютого і 11 березня, публічно виступав в Ростові. Під час свого першого виступу Віктор Янукович підкреслив, що вважає себе легітимним президентом України. 23 лютого Янукович поспілкувався з пресою, відповівши на ряд запитань журналістів. Виступаючи в Ростові вдруге, 11 березня, Віктор Янукович відповідатиме на запитання журналістів не побажав.

Related Post

 В даний момент виконуючим обов’язки президента України є глава Верховної Ради Олександр Турчинов, а українським урядом керує Арсеній Яценюк.

 Легітимним президентом Віктора Януковича продовжує вважати Російська Федерація, тоді як США і країни ЄС висловили підтримку нинішньому уряду України, який вже підписав політичну частину Угоди про асоціацію з Європейським союзом.

Leave a Comment