fbpx
Політика

Віктор Янукович виступить у Ростові-на-Дону 28 березня, – ЗМІ

Ряд видань, як російських, так і українських, повідомляють про те, що в п’ятницю, 28 березня, в російському Ростові-на-Дону відбудеться чергова прес-конференція усуненого від влади президента України Віктора Януковича. Відзначимо, що якщо прес-конференція дійсно відбудеться, то це буде вже третій публічний виступ Віктора Януковича після його від’їзду з України.

 На цю хвилину немає повідомлень ні про час виступу Віктора Януковича, ні про те, про що він планує говорити.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Нагадаємо, що президент України Віктор Янукович був відсторонений від влади. Янукович змушений був залишити Україну, і після цього двічі, 23 лютого і 11 березня, публічно виступав в Ростові. Під час свого першого виступу Віктор Янукович підкреслив, що вважає себе легітимним президентом України. 23 лютого Янукович поспілкувався з пресою, відповівши на ряд запитань журналістів. Виступаючи в Ростові вдруге, 11 березня, Віктор Янукович відповідатиме на запитання журналістів не побажав.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 В даний момент виконуючим обов’язки президента України є глава Верховної Ради Олександр Турчинов, а українським урядом керує Арсеній Яценюк.

 Легітимним президентом Віктора Януковича продовжує вважати Російська Федерація, тоді як США і країни ЄС висловили підтримку нинішньому уряду України, який вже підписав політичну частину Угоди про асоціацію з Європейським союзом.

Читайте також: