fbpx
Економіка

Реквізит «Призначення платежу»

 Розрахункові документи в полі «Призначення платежу» повинні заповнюватись у відповідності із Порядком, затвердженим наказом Міністерства доходів і зборів від 22 жовтня 2013 року № 609.

 Звертаємо увагу платників податків, що при заповненні розділу «код виду сплати», за кожним видом сплати має оформлятися окремий платіжний документ. Повний список кодів видів сплати (податків, зборів та інших платежів) наведено в додатку до вищевказаного Порядку.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

 Для зручності платників податків у цьому Порядку є приклади заповнення поля «Призначення платежу» в розрахунковому документі при різних видах кодів сплати податків, зборів та інших платежів.

 Детальніше ознайомитися з Порядком заповнення документів та списком кодів видів сплати можна на веб-порталі Міндоходів у вкладці «Накази про діяльність». А для уникнення помилок при заповненні платіжних документів й унеможливлення порушень строків сплати бюджетних платежів або у разі виникнення будь-яких запитань, за довідками платникам слід звертатися до територіального органу Міндоходів за місцем реєстрації.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

  За матеріалами: ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів в Донецькій області

Читайте також: