fbpx
Без категорії

Збірну України з біатлону поповнять два спортсмени з Росії

Чоловіча збірна України з біатлону може поповнитися двома новими спортсменами. Примітно, що потенційні новачки української команди раніше захищали кольори російської збірної.

Відзначимо, що якщо переїзд спортсменів з Росії в Україну все-таки відбудеться, то це буде вже не перший випадок у сучасному українському біатлоні – раніше лави національної команди України поповнили Наталія Бурдига, Марія Панфілова та Дмитро Русинів, які в різний час виступали в російській команді. Ще вчора в засобах масової інформації з’явилися слова президента Федерації біатлону України Володимира Бринзака, що повідомив, що метою команди є медаль на Олімпійських іграх у Кореї, і для цього необхідне посилення чоловічої команди. «У нас буде серйозне підсилення. До нас приїжджають два спортсмени з Росії, чемпіон Росії, призер чемпіонату Росії. Ми йдемо на цей крок, тому що хочемо, щоб у нас була конкуренція», – підкреслив Володимир Бринзак.

А сьогодні з посиланням на «Радянський спорт» українські видання пишуть про те, що склад збірної України можуть посилити біатлоністи Володимир Семаков та Олександр Жирний – призери чемпіонатів Росії.

Раніше Володимир Бринзак, говорячи про ситуацію в команді, зазначив, що Віта і Валентина Семеренки можуть пропустити сезон-2014/2015, зробивши перерву в кар’єрі. При цьому президент ФБУ підкреслив, що «дівчата поки не визначилися з тим, як вчинять у наступному сезоні».

Також повідомлялося, що одна з найтитулованіших українських біатлоністок, Олена Підгрушна, призначена на посаду заступника міністра молоді та спорту України.

За матеріалами: biathlon.com.ua, terrikon.com

Читайте також: