fbpx
Новини світу

Україна оголосила в розшук прокурора Криму “няшу” Наталю Поклонську

Прокурор Криму Наталія Поклонська, що стала популярною в мережі Інтернет завдяки своїй зовнішності, оголошена українськими правоохоронцями у розшук.

Про те, що СБУ оголосила Наталю Поклонську в розшук, повідомляють сьогодні, 26 березня, як українські, так і російські ЗМІ. Інформація про розшук Наталії Поклонської з’явилася і у відповідному розділі «особи, які переховуються від органів влади» на офіційному сайті МВС України.

У російських ЗМІ з приводу оголошення в розшук Наталії Поклонської з’явилися коментарі голови комітету Державної Думи Російської Федерації з безпеки та протидії корупції Ірини Ярової, яка підкреслила, що «це рішення не піддається оцінці ні з точки зору права, ні з точки зору здорового глузду. Воно просто дурне». Ірина Ярова також звернула увагу, що «Україна завдяки подібним рішенням нелегітимної влади все більше втрачає найважливіші ознаки державності – систему правовідносин, залишаючи без захисту конституційні права і свободи громадян, перетворюючи дії правоохоронних органів у знущання над законом».

Читайте також:  Україна вже отримала західну зброю з дозволом бити по території росії

У середині березня, з посиланням на телеканал Lifenews, наводилися слова Наталії Поклонської, яка, коментуючи події, що відбулися в Україні, заявила наступне: «У Києві стався насамперед антиконституційний переворот і озброєне захоплення влади. Я завжди так думала і говорила це навіть в Генеральній прокуратурі України».

«Я говорю правду і не боюся цієї правди. Я не злочинець, я не пропагую нацизм, на відміну від деяких представників державної влади в Києві. Я не боюся, хай порушують справи. І вважаю, що справедливість все ж переможе», – підкреслила Наталія Поклонська.

Читайте також: