fbpx
Політика

Президентські вибори в Україні. Кандидати повинні займати проукраїнську, а не партійну позицію – Томенко

Томенко виступає за "дискусію про майбутнє" під час президентської кампанії.

 Народний депутат України фракції "Батьківщина" Микола Томенко пропонує керівникам українських ЗМІ на час президентської передвиборної кампанії укласти договір про недопущення оприлюднення дискредитуючої інформації щодо кандидатів на пост глави держави.

"Я прошу всіх керівників ЗМІ підписати угоду про принципи діяльності під час президентської передвиборної кампанії для того, щоб не допустити брудного протистояння, а провести дискусію про майбутнє України", – заявив М. Томенко на ранковому пленарному засіданні українського парламенту в середу в Києві.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Він також звернувся до кандидатів у президенти, яких, на думку депутата, буде більш 10, виступати не тільки "як кандидати в президенти… і думати, як набрати собі бали, а відповідати за те, що відбувається зараз в Україні, відповідати за майбутнє України".

На думку М. Томенка, кандидати в президенти повинні займати "проукраїнську, а не партійну позицію".

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Позачергові президентські вибори в Україні пройдуть 25 травня.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: