fbpx
Окупація Криму

Полковник Мамчур і ще троє українських військових будуть звільнені в найкоротші терміни

Взяті в заручники українські військові, а саме заступник командувача ВМС ЗС України з берегової оборони Ігор Воронченко, командир 204-ї бригади тактичної авіації у Бельбеку Юлій Мамчур, і ще два командири батальйону морської піхоти в Феодосії, вже до кінця сьогоднішнього дня будуть звільнені. Таку заяву журналістам LB.ua зробив виконуючий обов’язки заступника голови Адміністрації президента України Андрій Сенченко.

«Були проведені переговори за дорученням виконуючого обов’язки президента країни Олександра Турчинова. Більш того, він сам проводив безпосередній контроль ходу переговорів. У ході переговорів з протилежною стороною була досягнута угода про те, що наших заручників звільнять вже до кінця дня», – прокоментував ситуацію Андрій Сенченко.

Варто відзначити, що місцезнаходження українських військових Юлія Мамчура та Ігоря Воронченка було невідомим з 23 березня. Саме в цей день російські окупанти штурмом взяли їх частини і викрали військових. Також у ЗМІ неодноразово з’являлися чутки про те, що родині Юлія Мамчура неодноразово погрожували невідомі люди.

Читайте також: