fbpx
Політика

Богословська: «Ахметовська група» в «Партії регіонів» працює за сценарієм Кремля

Парламентська «група Ахметова» намагається реалізувати в Україні сценарій Кремля. Зокрема, сценарій Кремля в Україні передбачає зрив президентських виборів. Про це в інтерв’ю одному з телеканалів повідомила народний депутат України Інна Богословська, передає «Українська правда».

Вона запевнила, що підконтрольні Ахметову депутати заявили про «право власності» на «Партію регіонів». Крім того, деякі «регіонали» не збираються визнавати результати виборів 25 травня.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Інна Богословська стверджує, що 26 березня в лавах «Партії регіонів» відбулася «серйозна буря». За її словами, в даний момент «Партія регіонів» є неоднорідною. Вона запевнила, що в «Партії регіонів» є кілька «крил».

«Відбувся черговий скандал, тому що в суботу пройшла якась конференція в Донецьку, на якій вузьке коло людей вирішило те, що вважало за потрібне», – заявила Богословська.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Представників фракції захотіли поставити перед фактом, що «потрібно робити так». У підсумку фракція «Партії регіонів» «встала на диби».

«Одне з крил "Партії регіонів", не називаючи свої дії кремлівським сценарієм, підтримує кремлівський сценарій щодо невизнання цих виборів президента», – підсумувала Богословська.

Читайте також: