fbpx
Політика

Політики в гонитві за рейтингом працюють на агресора – Бригинець

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець звернув увагу на те, що чимало українських політиків, в гонитві за своїм рейтингом, мимоволі чи свідомо працюють на агресора. За його словами, на це вже вказав і російський політолог Володимир Платонов, який сказав, що заяви лідера «Правого сектора» Дмитра Яроша, зокрема про підрив газотранспортної системи України, можуть бути використані президентом Росії Володимиром Путіним для введення військ в Україні на «прохання Януковича».

При цьому Володимир Платонов зазначив, що на ділі Росія ніяк від такого кроку не постраждає, оскільки у неї вже є «Південний потік».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Як вважає сам Олександр Бригинець, заяви про підрив українського газопроводу дійсно звучать дивно.

«Але звертаю увагу – слова про знищення українського майна – це одне, а реальні дії, які могли б бути і на території ворога, інше. Ярош не може заявити, що щось підірве в РФ, тому що це загрожує переслідуваннями в усьому світі і арештом, а заявляти про підрив українського майна можна безкарно?», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За словами Олександра Бригинця, дуже небезпечно, що передвиборча кампанія йде у воєнний час, оскільки у багатьох кандидатів через рейтинг «зносить дах». У той же час, він підкреслив, що йдеться не тільки про слова Яроша, але й інших політиків.

«Можливо, Ярош як політик-початківець не зрозумів, що говорити деякі речі не можна. А ще, що знищувати українське майно не варто. Воно нам знадобиться», – підсумував Олександр Бригинець.

Читайте також: