fbpx
Політика

Юрія Луценка на виборах мера Києва може підтримати один з кандидатів у президенти – Бригинець

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець звернув увагу на те, що основні сили, які будуть боротися за місце президента, ще не назвали своїх кандидатів на пост мера Києва. Як зазначив політик, йдеться про ті партії, які представлятимуть Кличко, Тимошенко і Порошенко.

 Водночас, за словами Олександра Бригинця, ті кандидати, які вже оголосили про свою участь у виборах, представляють свої мікро-партії, які вони будуть вести за собою в Київраду.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Тут головне не перемога в боротьбі за посаду мера, а сприяння формуванню власної фракції», – написав Олександр Бригинець в Facebook.

 На його думку, Микола Катеринчук поведе за собою Європейську партію, В’ячеслав Кириленко – «За Україну!», Леся Оробець – «ДемАльянс», а Юрій Луценко може стати на чолі своєї Народної Самооборони. Втім, Олександр Бригинець також не виключає можливості того, що Юрій Луценко, у разі участі у виборах мера Києва, може отримати підтримку з боку одного з реальних кандидатів у президенти.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Тоді, як мені здається, він може піти на чолі «Батьківщини », «УДАРу» або «Солідарності» Порошенка», – підсумував нардеп.

Читайте також: