fbpx
Політика

МВС України допитає керівників “Правого сектора”, – джерело

А. Аваков розпорядився провести допити керівників "Правого сектора" – ЗМІ.

   В.о. міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков розпорядився провести допити керівників "Правого сектора", перш за все тих, хто перебуває на Майдані, повідомив РІА Новини джерело в силовому відомстві, передає УНН.

 "Уже відомо, що керівництво "Правого сектора", причому мова йде не про 3-4 людей, а про сотні людей в організації, включаючи керівників середньої та нижчої ланки, не мають наміру миритися тиском на їх організацію. Аваков і Парубій були оголошені ними зрадниками", – повідомило джерело.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Він зазначив, що "Правий сектор", а також формування національної гвардії, що складається з прихильників "Правого сектора", консолідуються і мають намір "показати зуби".

 За словами співрозмовника, Аваков віддав розпорядження силовим відомствам України розпочати проведення допитів керівників "Правого сектора", перш за все тих, хто перебуває на Майдані.

 "Слідчі МВС вже зараз працюють в наметах на Майдані" , – додав він.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За словами співрозмовника агентства, він має інформаці , що сьогодні вночі буде зроблена спроба зачистити Майдан, заарештувати ряд керівників "Правого сектора". Для досягнення цих цілей будуть використані старі міліцейські кадри", -повідомило джерело в МВС України.

 "Судячи з наявної інформації, хлопці остаточно пересварилися, і зворотного ходу вже не буде", – сказав джерело. Він не виключив, що "зачистки" "Правого сектора" пройдуть по всій країні, включаючи західні області України.

 Джерело: УНН

Читайте також: