fbpx
Політика

Місце міністра оборони зайняв бойовий генерал – Соболєв

Коментуючи призначення Михайла Коваля на посаду в.о. міністра оборони України, голова парламентської фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв сказав, що Коваль є бойовим генералом, якого всі знають, зокрема і щодо подій у Криму.

 «Це людина, яка пройшла бойовий шлях практично у всіх командних з’єднаннях, які використовуються, в тому числі, і в даний час», – підкреслив політик.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За його словами, у Михайла Коваля є досвід керівництва внутрішніми військами і раніше він був заступником керівника Прикордонної служби України.

 «Тому ті голоси, які в цих непростих умовах зібрав цей бойовий генерал, були відповіддю на те, наскільки сьогодні мобілізовані і сесійна зала, і все суспільство», – зазначив Сергій Соболєв.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Як сказав нардеп, кандидатуру Михайла Коваля вніс особисто в.о. президента України Олександр Турчинов.

 «Це не була пропозиція однієї політичної групи, це не була пропозиція фракції, це була пропозиція головнокомандувача, в.о. президента і всі фракції заявили, що ніякі квотні принципи тут не застосовні, і підтримали цю кандидатуру», – підсумував Сергій Соболєв.

Читайте також: