fbpx
Політика

Пан Гі Мун відповів на лист новгородської школярки

На ім’я школярки з Новгородської області Діани Бобрової прийшов незвичайний лист з Організації Об’єднаних Націй від самого Пан Гі Муна. Генеральний секретар відповів дівчинці на її послання, в якому вона висловила стурбованість за долю сирійських дітей, які страждають у зв’язку з тим, що відбувається вже три роки збройному конфлікті.

 "Дивно бачити, що є такі молоді люди, як ви, які цікавляться світовими подіями і проявляють глибоку стурбованість умовами, в яких опиняються люди, особливо діти, в конфліктних ситуаціях", – відповів Діані в листі Пан Гі Мун.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Він також написав, що закликає всі сторони сирійського протистояння вжити негайних заходів, щоб захищати і відстоювати права всіх дітей.

 16-річна Діана Боброва навчається у випускному класі середньої освітньої школи в селі Підбереззя Новгородської області, і мріє стати лікарем-акушером. Крім того, вона займається музикою і періодично працює волонтером. Її мама розповіла, що, незважаючи на те, що сім’я підтримала дівчинку у вирішенні написати лист Пан Гі Муну, ніхто з них навіть не розраховував отримати від нього відповідь.

Читайте також: