Ляшко разом зі спецслужбами займається звільненням морпіхів з Криму

 Як повідомив народний депутат України Олег Ляшко, разом зі спецслужбами він продовжує працювати над звільненням заручників-морпіхів з рук московських окупантів. За його словами, за останньою інформацією – у Феодосії 30 морських піхотинців, які відмовилися переходити на бік Кремля, зараз сідають в автобус, який відвезе їх в Чонгар.

При цьому Олег Ляшко зазначив, що збирається зустріти військових особисто.

«Зараз наша команда вже в Херсоні», – додав політик.

У той же час, як сказав Олег Ляшко, дуже легко виявляти «героїзм» диванної сотні, заявляючи, що морпіхи повинні були відстрілюватися до останнього.

Related Post

«Але надмірний героїзм не повинен переважати над розсудливістю. У настільки нерівному бою вони б точно загинули», – заявив він.

За словами нардепа, те, що військові покидають Крим – не їх вина.

«Тому для мене справа честі – звільнити хлопців з полону і потиснути кожному з них руку особисто. Більше нічого повідомляти поки не буду, щоб не зірвати спецоперацію», – підсумував Олег Ляшко.

Нагадаємо, що раніше Олег Ляшко повідомляв про те, що у Феодосії захопили командира українського батальйону морської піхоти підполковника Дмитра Делятицького та його заступника – майора Ростислава Ломтєва.

Leave a Comment