fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

«Бізнесмени-втікачі» із Західної України виявилися шахраями

  Російському телебаченню в черговий раз не вдалося створити «сенсацію». На цей раз  йшлося про біженців із Західної України, які не є тими самими міфічними бандерівцями. Саме їх ображають, труять і палять їхні офіси. Так барвисто описали російські журналісти сім’ю зацькованих бізнесменів Латарцевих з Рівненщини. Однак Інтернет зробив свою справу, і про цей сюжет дізналися жителі рідного містечка цієї сім’ї. Але вони не тільки побачили, але й жахнулися, адже тих самих нібито спалених офісів у цієї сім’ї навіть не було ніколи.
 
 Колишня дружина Сергія Латерцева повідала, що «ніяких офісів у них в житті не було, машин, ні квартир у них нічого немає, вони знайшли просто "халяву"».
 
 Місцевий журналіст та історик Олександр Намазов і розповів, що зараз вони (сім’я Латарцевих) гастролюють провладними російськими мітингами. Але насправді їх гастролі почалися ще 6 років тому.
 
 «Тоді Сергій Латарцев очолював у Костополі районну організацію Партії регіонів, а Марія – була там секретарем. Вони просто почистили партійну касу і з нею зникли… Скільки грошей? Приблизну суму на той момент називали – це було до 20 тисяч гривень» , – додав журналіст.
 
 Покинувши сім’ї та дітей , вони поїхали в РФ, потім у Київ, а потім працювати в Артеці. Тиждень тому вони з’явилися в Костополі.
 
 Навіть рідний син Сергія не зміг зрозуміти такого вчинку батька: «Точно і ясно сказав – мама ось такого дибілізму я від тата не очікував, говорить все було в житті, але такого я не чекав», – заявила колишня дружина Латарцева.
 
 З подивом сприйняли і інформацію, що «нещасному» біженцю запропонували роботу авіаційним механіком в Ульяновську, адже в школі він викладав військово-патріотичну підготовку, вів пластовскій гурток, але по суті , кажуть колеги, був Паніковським.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 

«Бізнесмени-втікачі» із Західної України виявилися шахраями. Відео:

За матеріалами: ЗМІ

Читайте також: