fbpx
Футбол

Артем Мілевський: «Виграйте щось без мене і з великим тренером»

Давненько нічого не було чути про одного з найвідоміших і популярних українських футболістів Артема Мілевського. Раніше колишній нападаючий київського «Динамо» і збірної України досить-таки часто спілкувався зі своїми шанувальниками за допомогою Instagram.

 Мілевський довго мовчав і, як писали в ЗМІ, навіть закрив доступ на свою сторінку в Instagram. З якихось причин сторінка футболіста знову стала відкрита, і шанувальники задали Артему Мілевському ряд питань. Відповідаючи на запитання «Артем, ти хоч живий?», колишній футболіст київського «Динамо» відповів, що він «живий, навіть живіший за всіх живих». Крім того, Артем Мілевський, коментуючи повідомлення «Ех, Тьома-Тьома», написав наступне повідомленн : «А що Тьома? Ви виграйте щось без мене і з великим тренером».

 Нагадаємо, на початку березня в засобах масової інформації з’явилися повідомлення про те, що Артем Мілевський може поповнити ряди запорізького «Металурга». Повідомлялося, що колишнього нападника збірної України нібито бачили в Запоріжжі. Такі чутки прокоментував тоді спортивний директор запорізької команди Олександр Томах: «Може, Мілевського десь на вокзалі в Запоріжжі і бачили, але в нашій команді його немає. Більше того, нашу команду цей футболіст не цікавить і його появу в "Металурзі" очікувати не варто». А головний тренер «Металурга» Олег Таран, коментуючи інформацію про Мілевського, заявив наступне: «Це проблема агентів, що футболіст вже нікому не потрібен, розумієте? Йому вже потрібно робити прощальний матч».

 За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: