fbpx
Суспільство

Модні тренди сезону весна-2014

Новий сезон весна- 2014 надихає модниць на сміливі експерименти, захоплює багатством фарб і різноманітністю моделей. Але все ж є основні тенденції, які визначають сезон весна-2014. Основні весняні тренди – оборки і пелюстки на сукнях, квіткові принти та етнічні орнаменти. Головними кольорами цього сезону як і раніше будуть пастельні тони, а також ніжні волошкові відтінки. Основний акцент практично всі дизайнери роблять на жіночності, стиль унісекс відійшов на задній план.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Також в сезоні весна-2014 модельєри пропонують модницям акцентувати увагу на моді 60-70-х років і запозичувати з минулого в’язані легінси, туфлі з ремінцем спереду, міні-спідниці.

 Любителькам спортивного стилю – в цьому сезоні зелена вулиця. Але в цьому варіанті не слід забувати про жіночність. Спеціально для любительок здорового способу життя дизайнери пропонують укорочені сукні спортивного стилю, спідниці, футболки вільного крою, зручні шорти і легінси. Доповнять образ гольфи, пояси-гумки, бейсболки і кеди.

Читайте також:  Як СССР розвертав річки (ВІДЕО)

 Ще одним трендом сезону весна-2014 є кітч. Одяг яскравих відтінків з карикатурами, мозаїчними малюнками, блискітками, стразами повинен підкреслювати почуття гумору його власниць.

Читайте також: