fbpx
Окупація Криму

Ігор Тенюх: “Наші солдати в Криму не кинуті напризволяще”

Міністр оборони України Ігор Тенюх вчора, в ефірі телемарафону ТСН заявив, що українські військові моряки, які в даний момент продовжують перебувати в Криму, не кинуті напризволяще. За словами міністра, українські моряки мають чіткі накази від Генерального штабу.

 «Поки для них наказ був один – стояти і захищати наші кораблі та військові частини. Також вони не повинні піддаватися на провокації з боку співробітників спецслужб Російської Федерації. У цих людей на сьогоднішній день мета одна – вони хочуть показати, що українські військові здалися», – прокоментував ситуацію міністр оборони України Ігор Тенюх.

 За словами Ігоря Тенюха, відомості про численні скарги від військових про те, що київське керівництво не дає їм чітких наказів, є провокацією.

 «Коли до мене дійшла інформація, що наші військові скаржаться на те, що їм не відповідають з центру – я відразу приїхав. Це, швидше за все, одна з спецоперацій наших сусідів. Не всі можуть витримати ситуацію, яка склалася. Паніку сіяти не потрібно. Існує ряд питань, які вирішуються», – сказав міністр.

Читайте також: