fbpx
Шоу-бізнес

Марія Кожевнікова вперше показала сина

Нещодавно російська актриса, депутат Держдуми Марія Кожевнікова буквально шокувала своїх шанувальників новиною про народження сина, оскільки до останнього практично ніхто навіть не здогадувався про вагітність знаменитості. Таємницю вона відкрила через майже два місяці після пологів. Потроху Марія Кожевнікова почала розповідати журналістам про вагітність та народження малюка. А сьогодні у продажу з’явився журнал «ОК » якому Марія Кожевнікова дала перше відверте інтерв’ю після пологів. На сторінках глянцю опубліковано також перше фото сина знаменитості.

 У своєму інтерв’ю Марія Кожевнікова розповіла, то під час пологів не відчувала дискомфорту, навпаки, цей період вона згадує як один з найщасливіших. Швидко забулася і біль, яку вона відчувала під час пологів (адже малюк з’явився на світ вагою 4100 грамів). Довгий час як любляча і турботлива мама Марія Кожевнікова переживала з приводу виниклих проблем з животиком у Ванюши (саме так назвали сина батьки). Цю проблему вдалося вирішити за допомогою банального фена.

 «У багатьох немовлят бувають проблеми з животиками, і нас, на жаль, це не оминуло. Я перепробувала всі засоби і методи, але малюк продовжував плакати, а в мене серце кров’ю обливалося, що я не можу йому допомогти. В інтернеті я натрапила на коментар однієї матусі, яка написала, що їм допомагає фен. Я розумію, що це звучить абсурдно і зв’язку між животиком і феном ніякого, але на які тільки експерименти не підеш, щоб дитина заспокоївся! Так-так, не смійся, але фен став нашим хранителем спокою. Навіть я вже під фен засинаю», – розповіла молода мама.

Читайте також: