fbpx
Політика

Дмитро Ярош: “Вірогідність початку війни з РФ 65 відсотків”

 Лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош сьогодні, 21 березня, заявив, що Україна до війни з Російською Федерацією не готова. Також Дмитро Ярош оцінив ймовірність військового конфлікту в 65 %. Про це повідомляють у журналі «Кореспондент».

 «Я висловлюю згоду з Генштабом, в якому дали 65 % на те, що активні бойові дії можуть взяти свій старт на лінії всього кордону. Також я розумію, до чого може привести збройний конфлікт з Російською Федерацією в нинішній ситуації», – прокоментував ситуацію голова «Правого сектора».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За словами Дмитра Яроша, Україна повинна підняти загальний рівень військових сил, а також переглянути кадрову базу вищого керівництва. У ході спілкування з журналістами Дмитро Ярош назвав свою організацію «другою армією».

«Якщо людям з якоїсь причини відмовили і не взяли їх в армію, то після цього вони приходять в «Правий сектор». У нашій організації їх вчать вести партизанську війну і розвідку. В даний момент добровольців в «Правому секторі» налічується вже близько 10 тисяч, і це число продовжує зростати», – додав лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош.

Читайте також: