fbpx
Політика

Ляшко пропонує провести разом з президентськими виборами всеукраїнський референдум

Народний депутат України Олег Ляшко заявив, що президент Російської Федерації Володимир Путін зараз намагається переконати весь світ у тому, що чи не половина України жадає приєднатися до його країні. За словами політика, в українців є можливість боротися з цією брехнею.

 Зокрема, як сказав Олег Ляшко, він пропонує 25 травня разом з президентськими виборами, провести в країні всеукраїнський референдум з питанням: «Ви за те, щоб жити в єдиній, унітарній, нероздільній Україні?».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 При цьому він зазначив, що, можливо, на референдум також слід винести і питання приєднання України до Європейського союзу і НАТО.

 Як вважає Олег Ляшко, позитивні відповіді на ці питання дозволять зберегти територіальну цілісність України і визначити її майбутнє.

 Слід нагадати, що поряд з окупацією Росією Криму, окремі російські політики почали також заявляти про те, що необхідно приєднати до Росії й інші території України, в яких нібито порушуються права російськомовних громадян.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Примітно, що ідея проведення референдуму, яку озвучив Олег Ляшко, раніше вже також звучала і з вуст інших українських політиків.

Читайте також: