fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Прес-секретар: Рахунки Roshen в Росії заарештовані

Рахунки української кондитерської компанії Roshen в Російській Федерації були арештовані. Про це стало відомо від прес-секретаря української корпорації Roshen Інни Петренко. Слова Інни Петренко передає ИТАР -ТАСС.

 «14 березня 2014 року було накладено арешт на рахунки нашої компанії в Росії», – заявила прес-секретар кондитерської корпорації.

 Раніше повідомлялося, що в компанії Roshen вирішили призупинити виробництво на підприємствах, що перебувають в Російській Федерації. Зокрема, йдеться про кондитерські заводи в Липецьку і Липецькій області. Свою роботу російські заводи призупинили з 19 березня. Очікується, що заводи української компанії простоять один тиждень.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 Як розповіла Інна Петренко, в Російській Федерації було порушено кримінальну справу щодо компанії «Рошен». Йдеться про юридичну особу української корпорації, яка зареєстрована в Російській Федерації в місті Липецьку. Втім, представник української компанії не стала розкривати інформацію про те, чому в Росії вирішили порушити справу проти української компанії.

 Нагадаємо, що вранці 19 березня в Липецьку був заблокований вхід на кондитерську фабрику компанії Roshen. Зокрема, вхід в фабрику перегородила вантажівка ОМОНу і поліцейський «УАЗ».

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

 Варто відзначити, що Липецька кондитерська підприємство входить до складу кондитерської компанії Roshen. Українська компанія підконтрольна структурам відомого українського бізнесмена Петра Порошенка. Раніше Петро Порошенко заявив журналістам, що допомагав учасникам київського Євромайдану.

 Додамо, що 20 березня російська митниця знову заблокувала вантажі з українською кондитерською продукцією.

 «Поки інформація попередня, перевіряємо. Але, схоже, Росія знову починає торговельну війну», – заявили в «Укркондпромі».

Читайте також: