fbpx
Політика

Турчинов поставив ультиматум кримській владі

Виконуючий обов’язки президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов дав 3 години самопроголошеній владі Криму для звільнення всіх заручників і припинення провокацій на території півострова. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

 За словами в.о. президента, сьогодні жертвою чергової провокації з боку російських військ став командувач ВМС України контр Сергій Гайдук, якого взяли в заручники. І це не перший випадок незаконного захоплення військових і цивільних осіб в Криму (напередодні самопроголошена влада Криму не дала дозвіл на посадку літака з Ігорем Тенюхом і Віталієм Яремою на борту).

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Якщо до 21:00 не будуть припинені всі провокації проти українських військовослужбовців, а адмірал Гайдук і всі інші заручники, як військові, так і цивільні, не будуть звільнені, владою будуть вжиті адекватні заходи. У тому числі технічного і технологічного характеру», – пригрозив Олександр Турчинов.

Читайте також: