fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Тенюха і Ярему не пустили до Криму. РНБО збирається на засідання – міністр соцполітики

Тенюха і Ярему не впустили до Криму, скликається термінове засідання РНБО – міністр соцполітики Денисова.

Першого віце-прем’єра України Віталія Ярему і в.о. міністра оборони Ігоря Тенюха не впустили до Криму, за даним фактом і щодо ситуації в Криму в цілому відбудеться екстрене засідання Ради національної безпеки і оборони України, повідомила міністр соціальної політики Людмила Денисова.

"Тенюха і Ярему не пустили до Криму. Тому зараз відбудеться екстрене засідання РНБО, і вони будуть вирішувати ці питання", – сказала вона журналістам у середу в Києві.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Л. Денисова зазначила, що їй невідомі які-небудь подробиці даного інциденту.

Вона також повідомила, що на засіданні може бути підняте питання про виплати соцзабезпечення і пенсій українським громадянам, так як через блокування держказначейства дані виплати не проводяться.

"Мене дуже хвилює, що зараз буде відбуватися в Криму, тому що всі соціальні виплати, які можна було перерахувати авансом, ми зробили. А зараз пенсії ми не можемо так провести, так як і банки відмовляються таким чином пенсії нараховувати", – додала Л.Денисова.

Раніше в середу прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив В. Яремі і І. Тенюху терміново вилетіти до Криму. Міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак повідомив журналістам у середу, що українські високопосадовці направлені в Крим "для врегулювання ситуації та недопущення ескалації конфлікту та його переходу в військовий конфлікт".  

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Глава уряду самопроголошеної Республіки Крим Сергій Аксьонов заявив "Інтерфаксу", що В. Ярему і І.Тенюха не пустять до Криму: "У Криму їх не чекають. До Криму ніхто їх не допустить, і відправлять їх назад".

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: