fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Командувач ВМС України Гайдук затриманий в Криму, – ЗМІ

У Севастополі був затриманий Сергій Гайдук – командувач Військово-морськими силами України. Про тимчасове затримання Сергія Гайдука ЗМІ пишуть з посиланням на агентство "Кримінформ", яке наводить повідомлення севастопольської прокуратури.

 У прокуратурі кажуть про те, що командувача ВМС України затримали тимчасово, а причиною затримання називається наступна: до Сергія Гайдука «є питання». Повідомляється, що за даними прокуратури, командувач Військово-морськими силами України нібито «транслював у військові частини України наказ, що прийшов з Києва, застосувати зброю щодо мирних громадян».

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Раніше повідомлялося, що командувача ВМС України вивели з штабу і в невідомому напрямку відвезли працівники ФСБ, а територію військової частини і приміщення штабу оглядають і беруть під охорону представники самооборони Севастополя. Також повідомлялося, що деякі українські офіцери покидають головний штаб ВМСУ.

 Факт виведення Сергія Гайдука зі штабу Військово-морських сил в Севастополі групою осіб підтверджують і в Міністерстві оборони України, при цьому у відомстві підкреслили, що з’ясовують всі подробиці події.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 За матеріалами: podrobnosti.ua, РИА Новости Фото: AFP

Читайте також: