fbpx
Кінотеатри

Бред Пітт може стати «справжнім детективом»

Незважаючи на те, що перший сезон серіалу «Справжній детектив» підійшов до кінця зовсім недавно, в ЗМІ вже почали з’являтися численні чутки щодо того, хто ж виконає головні ролі в наступному епізоді.

 Нагадаємо, що в першому сезоні серіалу, яким займається телеканал HBO, головні ролі виконували Меттью МакКонахі і Вуді Харрельсон. Серіал розповідав історію двох детективів, які полювали за серійним вбивцею. З часом їм, як здавалося, вдалося закрити справу, але через 17 років вони були змушені знову повернутися до неї.

 У другому сезоні МакКонахі і Харрельсон вже не повернуться, оскільки концепція серіалу буде такою, що в кожному сезоні будуть представлені нові герої і нові історії.

 Західні ЗМІ приписують головну роль в наступному сезоні Бреду Пітту. З чуток, творці проекту неодноразово згадували його ім’я, проте участь актора буде повністю залежати від його завантаженості в інших проектах. При цьому багато хто вважає, що шанси побачити Бреда Пітта в серіалі досить високі, оскільки у нього склалися хороші стосунки з телеканалом HBO.

 При цьому слід зауважити, що сам Бред Пітт вже багато років не знімався в телевізійних проектах.

Читайте також: