fbpx
Політика

«УДАР» вимагає розірвати дипломатичні відносини з Росією

 Як заявила партія «УДАР», лідером якої є Віталій Кличко, виходячи з ворожих дій керівництва Російської Федерації і загальноприйнятої практики міжнародних відносин, партія виступає за те, щоб Україна негайно розірвала дипломатичні відносини з Росією.

 У «УДАРі» відзначили, що політичне керівництво Російської Федерації, підписавши Указ про визнання незалежності Криму і проект договору про прийняття Криму до складу Росії, продовжило свій курс на агресію проти України, зазіхаючи тим самим на її суверенітет і територіальну цілісність.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Це відверте втручання у внутрішні справи України», – наголосили у партії.

 Крім того, в «УДАРі» звернули увагу і на те, що президент Росії Володимир Путін відмовився прислухатися до закликів з боку України та міжнародної спільноти до пошуку дипломатичних засобів вирішення конфлікту, вибравши шлях подальшої ескалації напруженості і військових загроз.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Це неприйнятно, і сьогодні однією з позицій України повинен бути, в тому числі, і розрив дипломатичних відносин з Російською Федерацією», – підсумували в партії.

Читайте також: