fbpx
Політика

У Держдумі впевнені, що санкції США та ЄС згуртують країну

Депутати Державної думи РФ одноголосно прийняли заяву з питання санкцій. Йдеться про санкції, які щодо Росії можуть ввести в США і ЄС. У своїй заяві депутати Держдуми звернулися до президента США Барака Обами і чиновників з ЄС, попросивши поширити на них санкції. Йдеться про санкції, які були введені 17 березня 2014 року через втручання Кремля в ситуацію в Україні. За прийняття документа проголосувало 353 парламентарі, передає ИТАР -ТАСС.

«17 березня 2014 Держдепартамент США, Барак Обама та ЄС в черговий раз зробили безглузду спробу налякати їжака», – заявив перший заступник керівника комітету Держдуми у справах релігійних організацій та громадських об’єднань Михайло Маркелов.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Депутат підкреслив, що в Росії «прекрасно знають, чим все це закінчується». Маркелов нагадав, що санкції вже застосовувалися щодо багатьох країн, – Сербії, Сирії та Білорусі. Незважаючи на це, стверджує депутат, «постраждалі країни» не втратили почуття особистої гідності і самоідентичності.

Після цього Михайло Маркелов прокоментував заяву, яку підготувала Держдума. Зокрема, політик «розшифрував» офіційну заяву Державної думи Російської Федерації.

«Наша позиція гранично чесна і чітка. Ми своїх не зраджуємо. Ми ніколи не зрадимо всіх російськомовних громадян і навіть просто громадян, які зараз проживають на території АР Крим, які 16 березня 2014 року прийняли рішення навіки бути в складі Росії», – зазначив Маркелов.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Щодо самих санкцій, підкреслив глава комітету Державної думи РФ, то всі санкції тільки згуртують політичну еліту РФ. Маркелов запевнив, що перед зовнішньою загрозою, перед бідою, російська політична еліта завжди була єдина.

«Санкції згуртують наш бізнес, та і простих людей, незалежно від їхніх політичних поглядів», – підсумував депутат.

Читайте також: