fbpx
Політика

Олег Ляшко прокоментував заяву МЗС РФ щодо України

 Коментуючи заяву Міністерства закордонних справ Російської Федерації, в якому говориться, що Росія гарантує територіальну цілісність України, народний депутат України Олег Ляшко сказав, що Москва у своїх заявах нагадує «міського божевільного».

 Як зазначив політик, всі вже давно змогли самі переконатися в тому, чого варті гарантії Кремля. Зокрема він нагадав, що в 1994 році Москва вже гарантувала Україні територіальну цілісність в обмін на відмову від ядерної зброї, проте референдум в Криму 16 березня підтвердив, що «гарантії» Росії не варті папірця, на якому вони написані.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Тепер же, за словами Ляшка, захопивши український Крим, Росія намагається знову щось гарантувати, розраховуючи на відмову Києва від євроінтеграції і, крім того, навіть ініціює створення «групи підтримки України».

 «Ми їх "підтримку" вже відчули – введення військ до Криму, фінансування сепаратистів на Сході України, делегування на нашу землю збройних тітушок з Ростова, Бєлгорода і т.д., безбожно брешуть про нас на своїх каналах. І після цього – створюють… "групу підтримки". Спаси нас, Господи, від таких "друзів", а з ворогами ми самі розберемося!», – написав Олег Ляшко у себе в Facebook.

Читайте також: