fbpx
Політика

Мобілізують тільки тих, хто підходить – Бригинець

  Коментуючи ухвалення парламентом указу «Про часткову мобілізацію», народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець повідомив, що дана мобілізація не означає, що будуть забирати всіх, хто хоче, і хто не хоче. За його словами, мобілізації в першу чергу підлягають ті люди, які підходять тій чи іншій військовій частині за спеціалізацією.
 
 Як він повідомив, такі люди будуть викликані на службу і проведуть там певний час, а якщо ніяких бойових дій не буде, то вони повернуться додому. У тому випадку, якщо бойові дії почнуться, то ці люди будуть приймати в них участь.
 
 Водночас, як зазначив Олександр Бригинець, необхідно також розуміти, що вся служба, яка була до цього, була теоретичною і насправді не має ніякого відношення до сучасної війни.
 
 «Я також відслужив два роки, але сказати, що мої навички як офіцера у бойовій підготовці можуть бути корисними, я не можу, скоріше як солдата, який вміє більш-менш тримати в руках зброю», – додав Олександр Бригинець.
 
 Наостанок він сказав, що насправді хотів би, щоб люди зараз йшли служити добровольцями, оскільки вважає, що це дійсно може допомогти армії.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

.

Олександр Бригинець про часткову мобілізацію (відео):

Читайте також: