fbpx
Політика

Ляшко озвучив свої пропозиції щодо боротьби з Росією

Народний депутат України Олег Ляшко вважає, що для боротьби з Росією Україна повинна розірвати з нею всі дипломатичні відносини, ввести візовий режим, скасувати так звану угоду про дружбу від 1997 року, а також денонсувати Харківські угоди, які надають право Чорноморському флоту Росії перебувати в Криму.
 
 Про це він сказав у кулуарах Верховної Ради.
 
 Крім того, як вважає Олег Ляшко, Україна повинна звернутися до Євросоюзу щодо вступу до нього, введення безвізового режиму і надання допомоги в облаштуванні кордону з Росією і заборонити в’їзд на територію ЄС кримчанам, які мають російські паспорти.
 
 Також не забув він нагадати про необхідність вступити в НАТО, заборонити Компартію і Партію регіонів і заборонити трансляцію російських теле- і радіоканалів.
 
 На думку Олега Ляшка, необхідно позбавити депутатських повноважень окремих парламентаріїв, які підтримують Росію, і позбавляти громадянства тих українців, які виходять в регіонах на мітинги з російськими прапорами.
 
 За його словами, зараз Україна фактично перебуває в стані неоголошеної війни з Росією, проте українці здатні захистити суверенітет і територіальну цілісність країни, але для цього необхідно приймати рішучі дії, а не займатися політикою потурання, яка призведе до того, що в Києві з’являться російські танки.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 

Ляшко сказав, як захистити Україну (відео):

Читайте також: