fbpx
Музика

Група “Ляпіс Трубецкой” припиняє своє існування

Лідер відомої білоруської групи "Ляпіс Трубецкой" Серегей Міхалок заявив, що колектив прийняв рішення саморозпуститися. Правда, відбудеться це 1 вересня цього року, а до цього група має намір відпрацювати всі заявлені концерти.

 Відеозвернення, в якому Міхалок повідомляє про розпуск групи, з’явилося на офіційному сайті "Ляпіс Трубецкой". У ньому йдеться про те, що «найганебніше, що може статися з рок- групою – це зустріти 25-річний ювілей».

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 Правда, ролик зроблений в жартівливій манері і тому важко зрозуміти, наскільки серйозні наміри музикантів. «Я вмію терпіти біль, але все-таки під тиском ізраїльських ляпісів я склав з себе рок-корону, зняв мантію найбільшого рок-клоуна в історії і таки да, я розпускаю групу «Ляпис Трубецкой», – сказав Міхалок.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 Нещодавно в Пскові був скасований концерт білоруських музикантів в одному з клубів, причому, організатори концерту відмовилися від будь-яких коментарів.

 Група "Ляпіс Трубецкой" з’явилася в 1990 році, і свій перший концерт дала на фестивалі "Три колери" в Мінську. Лідером групи з моменту виникнення був Сергій Міхалок.

Читайте також: