fbpx
Політика

Європейський Союз не збирається визнавати результат “референдуму” в Криму

 ЄС не посилав до Криму жодного спостерігача і не визнає результатів "референдуму".

Європейський союз не збирається визнавати результати кримського "​​референдуму" і не посилав до Криму жодного спостерігача. Про це йдеться на офіційній сторінці ЄС в Фейсбук, передає УНН.

 "Європейський Союз не збирається визнавати результат "референдуму", який пройде сьогодні в Криму. Цей "референдум" є неконституційним, тому на цьому незаконному акті немає ніяких спостерігачів ЄС.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Громадяни ЄС, які в ці дні знаходяться в Криму і, які можуть коментувати "референдум", – не представляють Європейський Союз", – йдеться в повідомленні.

 Як повідомляв УНН, Європарламент закликав Росію вивести свої війська з України. Про це йдеться в резолюції Європейського парламенту, яка була прийнята 13 березня. У своїй резолюції європейські депутати рішуче засуджують "акти агресії Росії під час вторгнення до Криму". Вони закликали Москву негайно вивести всі збройні сили, які "присутні на території України незаконно".

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Джерело: УНН

Читайте також: