fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Індія зупинила пошуки зниклого Boeing

Влада Індії оголосила про призупинення спецоперації з пошуку зниклого малайзійського лайнера Boeing-777-200. Про це в неділю повідомив представник збройних сил Андаманських і Нікобарських островів, які є союзною територією Індії.

 "Операція припинена. Чекаємо подальших інструкцій від Малайзії", – вказав представник НД Хармю Сінгх. Він також додав, що під час пошукових робіт, проведених напередодні, нічого не було знайдено. Представник індійських Збройних сил зазначив, що на його думку, швидше за все, це просто пауза.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 "Малайзійська влада переглядаэ ситуацію. Вона вирішить, чи варто перенести зону пошуків", – пояснив Хармю Сінгх. До цього дня індійські військові вели пошуки літака в районі Андаманських і Нікобарських островів, а також на захід Бенгальської затоки.

 Напередодні в ЗМІ з’явилася інформація про те, що малайзійські слідчі дійшли висновку, що, швидше за все, зниклий Boeing 777 був викрадений, а малайзійські військові і рятувальні служби припинили операцію в районі Південно-Китайського моря. Також стало відомо, що між країнами, які беруть участь у пошуках літака, проводяться переговори щодо розширення зони пошуків.

Читайте також: