У Києві відбулися флешмоби в супермаркетах із закликом відмовитися від російських товарів

В Киеве состоялся флешмоб "Российское убивает!".

Громадянський рух "Відсіч" влаштував флешмоби в київських супермаркетах із закликом відмовитися від товарів окупантів. Зокрема, в супермаркеті "Перекресток" на Дарниці активісти синхронно впали на підлогу, розкидавши навколо себе плакати, що містять гасла: "Ні копійки окупантам!", "Російське купив – війну оплатив!", "Щоб у прибульців закінчилися кулі, звернемо Росії дулю!" тощо. Також активісти розповсюдили листівки серед відвідувачів супермаркету, яким, як відомо, володіють російський власникам.

 Аналогічний флешмоб активісти також провели в супермаркеті " BILLA" поруч. Ідея акції – донести до української громадськості, що купувати російські товари – значить фінансувати окупантів. Учасники акції переконані, що всі громадяни України повинні не допустити, щоб їхні ж гроші Кремль використовував проти України: на зброю і плату для своїх зелених чоловічків і засланців російських кримінальників – провокаторів, а також на утримання путінських ЗМІ, які безсоромно обманюють Україну.

 Кожна копійка, витрачена на російський товар, може повернутися українцям кулею з російського автомата або убивчою брехнею про Україну з екрану телевізора.

Related Post

 Відвідувачі супермаркетів поставилися до акції дуже схвально, фотографували, висловлювали активістам свою підтримку і навіть пропонували захистити активістів від охорони. Судячи з реакції людей, готовність українського суспільства бойкотувати російські товари значно зросла.

 ГР "Відсіч" почав кампанію "Не купуй російське!" ще минулого року – у відповідь на безпрецедентний економічний і політичний тиск Росії на Україну, який Росія здійснювала, щоб перешкодити підписанню Угоди про асоціацію України з Європою. Тоді бойкот російського також був підтриманий громадянами, але тепер, коли Росія розпочала відкриту військову агресію проти України, настрій суспільства на бойкот російських товарів та бізнесу став майже тотальним.

 Джерело: УНН

Leave a Comment