Брітні Спірс так і не вилікувалася від біполярного розладу

Схоже, співачка Брітні Спірс так і не вилікувалася від біполярного розладу. Незважаючи на те, що цей діагноз був їй поставлений ще в 2007 році, зірка поп-сцени досі відчуває труднощі з соціалізацією.

 Черговий напад панічної атаки трапився на афтепаті "Оскара", яку влаштував Елтон Джон. Брітні, за повідомленнями очевидців, вже через кілька хвилин після перебування у приміщенні відчула себе погано і поспішила до виходу. «Брітні була схвильована і радісна, коли тільки приїхала на вечірку, але через мить вона відчула занепокоєння від такого скупчення людей. Вона почала пітніти, задихатися – схоже, у неї стався напад панічної атаки», – вважають гості, присутні на вечірці.

 Нагадаємо, перший зрив стався у Брітні Спірс ще сім років тому, коли вона напала на папараці. Враховуючи її неадекватну поведінку, зацікавлені сторони домоглися позбавлення співачки опікунства над її синами Шоном Престоном і Джейденом Джеймсом на користь колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна.

Related Post

 Два дні тому Брітні Спірс була присутня на весіллі своєї молодшої сестри Джеймі Лінн. Там її поведінка нарікань не викликала.

 За матеріалами: spletnik.ru

Leave a Comment