fbpx
Шоу-бізнес

Брітні Спірс так і не вилікувалася від біполярного розладу

Схоже, співачка Брітні Спірс так і не вилікувалася від біполярного розладу. Незважаючи на те, що цей діагноз був їй поставлений ще в 2007 році, зірка поп-сцени досі відчуває труднощі з соціалізацією.

 Черговий напад панічної атаки трапився на афтепаті "Оскара", яку влаштував Елтон Джон. Брітні, за повідомленнями очевидців, вже через кілька хвилин після перебування у приміщенні відчула себе погано і поспішила до виходу. «Брітні була схвильована і радісна, коли тільки приїхала на вечірку, але через мить вона відчула занепокоєння від такого скупчення людей. Вона почала пітніти, задихатися – схоже, у неї стався напад панічної атаки», – вважають гості, присутні на вечірці.

 Нагадаємо, перший зрив стався у Брітні Спірс ще сім років тому, коли вона напала на папараці. Враховуючи її неадекватну поведінку, зацікавлені сторони домоглися позбавлення співачки опікунства над її синами Шоном Престоном і Джейденом Джеймсом на користь колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна.

 Два дні тому Брітні Спірс була присутня на весіллі своєї молодшої сестри Джеймі Лінн. Там її поведінка нарікань не викликала.

 За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: