fbpx
Шоу-бізнес

Павло Воля змінив ім’я

Учасник гумористичного телепроекту Comedy Club Павло Воля вирішив змінити свій сценічний псевдонім. На святкуванні свого 35-річчя, яке пройшло в рамках запису чергового випуску Comedy club, шоумен заявив, що відтепер його буду кликати Папа «Сніжок» Воля. Але, як виявилося пізніше, Павло Воля таким чином просто пожартував – міняти своє творче ім’я він не збирається.

 А ідея зміни імені виникла після того, як 10-місячний син знаменитості і його дружини Ляйсан Утяшевої сказав своє перше слово – "папа". Саме на честь цієї знаменної події, а також зміни соціальної ролі героя Comedy Club, Павло Воля і запропонував називати його не інакше, як Папа «Сніжок» Воля.

 Варто відзначити, що привітати шоумени з ювілеєм приїхали багато зірок, які приготували для винуватця торжества масу цікавих і оригінальних подарунків. Наприклад, Поліна Гагаріна не гірше самої Мерилін Монро виконала на честь іменинника Happy birthday to you, солісти групи «Иванушки» заспівали Павлу Волі хіт власного твору. Піснею привітала ювіляра і співачка Йолка.

 За матеріалами: www.starhit.ru

Читайте також: