fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Віктор Балога прокоментував ситуацію в Донецькій області

 Як заявив народний депутат України Віктор Балога, якщо Партія регіонів «вболіває» за єдність України лише з парламентської трибуни і нічого не робить для стабілізації Донбасу, то це говорить лише про те, що її члени не зацікавлені в такому сценарії.

 За його словами, цим людям байдуже – використовувати бандитів проти Майдану, або проти своїх земляків, але вже під прапорами Росії.

 «Щодо олігархів з Донбасу, то ми побачили, що вони готові з перших годин рятувати своїх однопартійців від арешту. Так чому не рятують простих людей від бандитів?», – задався питанням депутат.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 У цій ситуації, як він зазначив, бездіяльність правоохоронців інакше як злочинною не назвеш. Депутат підкреслив, що час на розкачку і ревізію рядів вже давно минув і настав час приймати конкретні рішення.

 Зокрема, звертаючись до МВС і СБУ, Віктор Балога закликав зробити наступне:

 1. Притягнути до відповідальності організаторів побоїща в Донецьку і тих членів Партії регіонів, які підтримують сепаратистів;

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 2. Посилити донецьку міліцію і внутрішні війська підрозділами з інших областей.

 «А владі слід припинити загравати з Партією регіонів. Тому що поки ви з ними в Києві граєте в коаліцію, ці люди розгойдують Донбас не гірше, ніж росіяни Крим», – підсумував Віктор Балога.

Читайте також: