fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Криму перехопили американський безпілотник

Росіяни в Криму перехопили американський безпілотник.

 Російська держкорпорація "Ростех" повідомляє про те, що в небі над Кримом перехоплений розвідувально-ударний американський безпілотник, передає УНН.

 "Безпілотник "MQ -5B", судячи з бортового маркування, входив до угруповання 66-ї американської бригади військової розвідки з основним місцем дислокації в Баварії", – йдеться в повідомленні.

 За повідомленням, "на початку березня цього року американська бригада була перекинута в український Кіровоград, звідки безпілотники здійснюють розвідувальні рейди у бік Криму і прикордонних російських областей".

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Як зазначили в прес-службі, раніше "надходили повідомлення про їх появу в Херсонській області, в районі кримського блокпоста Чонгар".

 "За деякими даними, на озброєнні американської розвідбригади було 18 безпілотників "MQ-5B". Це вже другий випадок перехоплення американського БПЛА над Кримом. Безпілотник йшов на висоті приблизно в 4 тисяч метрів і практично був непомітний із землі. За допомогою комплексу РЕБ "Автобаза" вдалося розірвати зв’язок БПЛА з його американськими операторами. В результаті апарат здійснив аварійну посадку і дістався силам самооборони майже цілим", – повідомили представники ДК.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: