fbpx
Політика

Ірина Геращенко обурена депутатами, які не ходять на роботу

 Як повідомила народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко, чимало депутатів висловили обурення у зв’язку з сьогоднішнім порядком денним, в якому чимало питань, які можна було б розглянути в мирний час.

 Водночас Ірина Геращенко додала, що вона, як і багато її колег, ще більше обурені поведінкою тих депутатів, які попросту не ходять на роботу, або ж як комуністи сидять у залі, але не голосують.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За її словами, серед питань, які сьогодні, 14 березня, провалилися – такий важливий, не політичний, але в той же час принциповий для суспільства законопроект як посилення відповідальності за насильство в сім’ї.

 «Це законопроект, який розробляли ми з Оленою Кондратюк та іншими жінками-депутатами. Йдеться про те, щоб скасувати штрафи за насильство в сім’ї і встановити адміністративну відповідальність і виправні роботи для тих, хто піднімає руку на жінку або дитину», – розповіла Ірина Геращенко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 При цьому вона звернула увагу на те, що комуністи за цей законопроект не голосували, в тому числі і жінки-депутати з фракції КПУ.

Читайте також: