fbpx
Політика

Глава Донецької облради: «Час мітингів пройшов!»

Голова Донецької обласної ради Андрій Шишацький звернувся до політичних сил та лідерів громадських рухів із закликом відмовитися від проведення масових акцій.
 
«Я закликаю всі політичні сили, всіх лідерів громадської думки відмовитися від будь-яких масових зібрань з ідеологічних переконань. Час мітингів пройшов! Вони стали небезпечні для життя наших людей. А смерть – це найстрашніше! І я не хочу допустити, щоб вона знову прийшла на нашу землю», – йдеться у зверненні.
 
За словами Шишацького, «ми всі потрібні Україні – сильні, здорові, живі» . Глава Донецької облради переконаний, що «кров – це головне пальне війни і зради». «Я звертаюся до всіх – до вас, дорогі мої земляки, до вас, що приїжджають на мітинги з інших місць. Зупиніться!» – закликає Андрій Шишацький.
 
Нагадаємо, в ході двох акцій, які пройшли в Донецьку в четвер, 13 березня, одна людина загинула, 29 отримали травми. Сьогодні в Донецьку оголошено день жалоби. Представники міськради звернулися до суду з позовом про призупинення права на проведення мітингів 15-16 березня.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 

Влада Донецька має намір заборонити проведення масових акцій (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: