fbpx
Політика

Віктор Янукович має постати перед судом, – Віктор Медведчук

 Лідер громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук прокоментував інформацію про те, що колишній український президент Віктор Янукович незабаром повернеться в країну. Нагадаємо, що інформація про це з’явилася зовсім недавно. Сам же Медведчук назвав цю інформацію черговою провокацією. Крім цього політик також розповів журналістам про те, як він ставиться до можливого повернення Яуковича в країну.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Глава держави, який дозволив початися громадянському протистоянню, при якому гинули люди, втратив усілякі моральні права бути главою держави. Під час революції в 2004 році найважливішим завданням української влади було не допустити кровопролиття, насильства і жертв під час акцій протесту. І тоді нам це вдалося», – прокоментував ситуацію Віктор Медведчук.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За словами глави руху «Український вибір», Віктор Янукович може повернутися в країну тільки для того, щоб постати перед судом і відповісти за все те, що він наробив.

 «Віктор Янукович повинен постати перед судом», – висловив свою точку зору лідер «Українського вибору».

Читайте також: