fbpx
Новини світу

З Криму продовжують виїжджати татари

 Як сьогодні, 12 березня, повідомили в Державній прикордонній службі України, територію Кримського півострова почали залишати татари. За даними відомства, тільки за вчорашній день з півострова виїхали 158 осіб.

 У відомстві зазначили, що за останні дні територію Автономної республіки Крим покинули 557 біженців. 70 з них змогли отримати притулок в Хмельницькій області. Всі ці люди розмістилися в профспілковому санаторії, розташованому в селищі Маків Дунаєвецького району. Інформацію про це надала директор департаменту соціального захисту в Хмельницької обласної державної адміністрації Світлана Лукомська.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Як повідомляє УНІАН, усі 70 осіб, які вирушили на Хмельниччину, за національністю татари.

 «В основному, це батьки з дітьми, а також літні люди. Всі ці люди говорять, що вони бояться не стільки солдатів Російської Федерації, як «тітушок» і різного роду провокаторів», – прокоментувала ситуацію Світлана Лукомська.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Дав свою оцінку ситуації та секретар Ради національної безпеки України Андрій Парубій. На його думку, кількість біженців з Криму буде продовжувати рости.

Читайте також: