fbpx
Політика

У Криму шикуються черги заради одержання російського громадянства – Царьов

 Як стверджує народний депутат України від Партії регіонів Олег Царьов, зараз у Криму спостерігається справжній аншлаг у паспортних столах. За його словами, люди прописуються для того, щоб отримати російське громадянство. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook 12 березня.

 При цьому, як зазначив політик, є безліч причин, через які люди йдуть на такий крок. Але, в той же час, як сказав Олег Царьов, деякі з цих причин досить приземлені. Зокрема, за словами нардепа, в числі цих самих причин те, що в Україні зараз великі проблеми з соціальними виплатами, а в Росії, як відомо, пенсія більш ніж в два рази більша за українську.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Саме тому, як стверджує Олег Царьов, люди зараз стоять у чергах, платять хабарі і шукають варіанти, де б прописатися.

 Нагадаємо, що 16 березня в Криму повинен пройти референдум, на якому місцеві жителі повинні будуть прийняти рішення – чи залишатися півострову у складі України, або ж приєднатися до Російської Федерації, яка, до слова, вже заявила про свою готовність взяти кримчан під свою опіку.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Водночас новий уряд України, а також лідери Євросоюзу і США і не визнають анонсований в Криму референдум.

Читайте також: