Те, що відбувається в Криму це чистий фашизм – Віктор Балога

Як повідомив народний депутат України Віктор Балога, будинки кримських татар вже позначають хрестиками. При цьому він нагадав, що те ж саме робили нацисти в 30-х роках щодо євреїв.

 За його словами, українські громадяни вже піддаються гонінням за «бендерівські» прізвища і «неправильне» місце народження. Як зазначив Віктор Балога, це теж повністю вкладається в ідеологію нацизму.

 Таким чином, як сказав політик, те, що зараз відбувається в Криму, підпадає під визначення класичного фашизму.

 «Аналогій можна навести більш ніж достатньо: замість поліцейських – так звані козаки, замість СС – «зелені чоловічки», є навіть свій гауляйтер», – додав Віктор Балога.

Related Post

 Більш того, за його словами, люди, які штурмують українські міста – це російські нацболи, активісти, які пропагують обраність своєї нації.

 Віктор Балога підкреслив, що це чистий фашизм і він упевнений, що за цим стоять не російськомовні громадяни України, які проживають в Криму, а іноземні зондеркоманди.

 «У той же час, кримська міліція Києву не підпорядковується. Армію застосовувати ми чомусь відмовляємося. Тоді як Україна збирається захищати кримських татар і людей з «неправильними» прізвищами, яких завтра поженуть за колючий дріт у власній країні?», – підсумував він.

Leave a Comment