fbpx
Політика

Повстання проти Януковича є загрозою для Путіна – Навальний

 Відомий російський опозиціонер Олексій Навальний, зачіпаючи тему агресії Росії щодо України, сказав, що всі повинні насправді розуміти, що Володимир Путін зібрався бути довічним президентом Російської Федерації з правами і способом життя «государя – амператора».

 У зв’язку з цим, як зазначив Олексій Навальний, повстання проти такого ж «злодія-амператора» в сусідній країні, в цьому випадку Україні, є для нього загрозою і викликом. Саме тому, за словами російського опозиціонера, Володимир Путін мстить всьому українському народу і всій Україні.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Це не божевільна помста, він вважає, що це досить раціонально – піти на все, але показати, що подібні революції закінчуються погано. Типу, "буде розвал країни". Ось він і влаштовує розвал країни», – додав Олексій Навальний.

 При цьому він зазначив, що тим самим Володимир Путін також завдає величезної шкоди Росії в стратегічній перспективі, але його це не цікавить.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Не сто років адже живемо», – сказав Навальний.

 Він переконаний, що Путіна вводить в лють думка про те, що його резиденцією будуть розгулювати прості люди і все фотографувати, як це було у випадку з резиденцією Януковича в Межигір’ї. Сам же Янукович, на думку Навального, «заплакав би як маленька дівчинка», якби побачив, наскільки більше вкрав Путін і його друзі.

 «Там батони діамантові», – зазначив він.

Читайте також: