fbpx
Шоу-бізнес

Анна Седокова шукає новий будинок в Америці

Сьогодні співачка Анна Седокова повідомила читачам свого блогу в Instagram, що зіткнулася з двома серйозними проблемами. Перша полягає в пошуку  вбрання для нової фотосесії, друга – у зміні житла в Лос-Анджелесі. І якщо з першим завданням виконавиці вдалося впоратися за кілька годин, то для вирішення іншої, цілком ймовірно, доведеться попрацювати. Не виключено, що навіть піти на певні жертви.

«Виявилося, що знайти «свою» квартиру набагато важче, ніж знайти «свого» чоловіка. Занадто багато факторів – близько парк, затишна, зручна для дівчаток (дочок Аліни і Моніки), доступна за ціною і з можливістю життя там Булгакова і Баффі. Шукаю я її вже не перший день, і навіть не тиждень. І кожен раз начебто знайшла, і думаю: Ось воно! А ні – або Баффі не можна, або до школи години 4 на машині їхати», – поскаржилась Анна Седокова.

Але незважаючи на це, співачка вірить, що знайде ідеальне житло для себе і своїх дітей.

 «Я не дозволяю своїм рукам опуститися і очам ревіти. Просто іноді, потрібно чимось поступитися – парком там… Або однією кімнатою. Адже головне бути просто разом. І неважливо, у скількох метрах. Головне, в любові», – резюмувала співачка.

Читайте також: