fbpx
Політика

Україна повинна заблокувати кордони від іноземних провокаторів – Кличко

Кличко: Потрібно покласти край гастролям завезених з-за кордону провокаторів.

 Україна повинна заблокувати кордони від іноземних провокаторів, а тих, хто вже потрапив – треба зупинити, гастролі  політичних туристів" пора припиняти, заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко, виступаючи з трибуни Верховної Ради.

"Україна сьогодні – об’єкт іноземного вторгнення. У Криму нападають на людей, викрадають військових, б’ють журналістів. Викрадені і пропали безвісти кілька активістів і журналіст. Врятувати цих людей – справа честі для української влади. Бачимо той же сценарій, який розвертався проти Євромайдану. Тільки тепер це, не криючись, роблять завезені з-за кордону провокатори і чужа армія", – цитує В. Кличка прес-служба партії у вівторок.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Він зазначив, що агресивні гастролери намагаються спровокувати насильство в східних областях України.

"Я щойно повернувся з Донецька та Харкова. Громадяни там підтримують єдність України. Десятки тисяч людей виходять на мітинги на підтримку єдності і проти агресії. Люди говорили мені на зустрічах, що вони прагнуть до захисту та безпеки. Люди хочуть жити в мирі і спокої. Але заїжджі групи продовжують сіяти на українській землі безлад і хаос. Цьому треба покласти край", – сказав лідер "УДАРу".

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: